Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vera Celis lijsttrekker N-VA Geel

Vera Celis Geel - foto NNieuws

Huidig burgemeester Vera Celis is lijsttrekker voor N-VA Geel bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober.  Op de lijst van haar prioriteiten staan het uitbouwen van een sterkere veiligheidscultuur, het bewaren van het imago van Geel als sterke onderwijsstad, het verder investeren in o.a. cultuur en het ruimtelijk beleid verder vorm geven.

 

Als burgemeester zorgde Celis de voorbije 6 jaar voor verschillende veiligheidsmaatregelen in Geel, zoals extra camerabewaking, bodycams voor de politie en het verder uitbouwen van het politiekorps van de politiezone.

"Ook werd het sportcomplex ‘Axion’ stevig vernieuwd en komen er investeringen om het zwembad energiezuiniger te maken. “Het werk is nog niet af en er liggen nog uitdagingen op de plank”, onderstreept Celis. Ze benadrukt dat het van groot belang is dat de stad een aantrekkelijke plek blijft om te wonen en te werken, voor iedereen.

“Veiligheid en leefbaarheid zijn dus alvast twee speerpunten voor de komende bestuursperiode.   Onze inwoners verdienen een omgeving waarin ze zich veilig voelen en waarin ze zichzelf kunnen en mogen zijn. Als lijsttrekker zal ik me blijven inzetten om deze punten voor iedereen trachten te verzekeren".

Als oud-leerkracht blijft ook het boontje voor sterk onderwijs, ten slotte, aanwezig. In Geel worden alle onderwijsniveaus aangeboden. “Geel als onderwijsstad” is dan ook een slogan waar ze trots op is. En via het aanbod aan hoger onderwijs zet Geel ook in op goed opgeleide studenten die vlot inzetbaar zijn op de arbeidsmarkt."  Foto NNieuws / Guy Verellen : Vera Celis bij de opening van de Wijnfocus in Geel - maart 2024.

 

Vera Celis Geel - foto NNieuws

Deel dit artikel